torstai 20. joulukuuta 2018

Kolmas kerta toden sanoo!

Koska joulupyhät kolkuttavat jo ovella, päätimme Hannin kanssa käyttää Lynn ultrassa ennen joulua. Eläinlääkäri oli sanonut, että pystyy ultraamaan jo 19 päivän jälkeen astutuksesta. Eilen tosiaan päiviä oli jo 24, joten uskalsimme lähteä ultraan. Kieltämättä jännitti koko päivän, koska ultra oli vasta klo 16. Puoli viideltä sainkin sitten hyvin iloisen viestin Hannilta, sillä ultra oli näyttänyt Lynnin olevan hyvinkin tiineenä. Ultrassa oli näkynyt ainakin viisi pentua. Pentujen laskettu aika on 27.1. ensimmäisestä astutuksesta. 


Viime viikonloppuna olimme iskäkoiran kanssa Messarissa. Lauantaina BO voitti veteraaniurokset ja tuli valituksi ROP veteraaniksi. Lynnin mummo, Kiia, oli VSP veteraani. On meillä upeat vanhukset. BO sai uuden tittelin nimensä eteen: HeVW-18 (Helsinki Veteran Winner 2018). PU-kehässä BO tuli neljänneksi. Myös Kiia sijoittui PN-kehässä neljänneksi.
Sunnuntaina meni vielä paremmin BO-iskällä, sillä BO voitti sekä veteraaniurokset ja lopuilta tuli valituksi PU1:ksi. BO sai siis ensimmäisen (ja viimeisen) Suomen sertin ja kaupan päälle kaksi uutta titteliä: VV-18 ja V-18 (Suomen Veteraanivoittaja 2018 ja Suomen Voittaja 2018). Tuomari kehui kovasti BOn arvokkuutta ja liikkeitä. BO ihastutti myös muita häneen tutustumaan tulleita. On se vain muru. Olemme luoneet myös Facebookin pentueelle julkisen ryhmän, jossa voi seurata tiineyden edistymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti